Видача дозволу МНС (пожежного нагляду)

Видача дозволів МНС на початок роботи новостворених підприємств та оренду приміщень відтепер спрощено. Згідно Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки  декларація не подається:
у разі використання торговельних місць, кіосків та контейнерів, якщо їх розміщено на ринку відповідно до схеми, погодженої з органом державного пожежного нагляду;орендарем об’єкта нерухомості (особою, яка використовує об’єкт нерухомості за цивільно-правовим договором, що не передбачає перехід права власності на такий об’єкт) за умови, що декларацію на об’єкт нерухомості зареєстровано його власником.

Підстава видачі дозволу МНС

У всіх інших випадках, які не зазначені вище потрібно отримувати дозвіл МНС через подання декларації відповідності матеріально-технічної бази роботодавця вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки.
Декларація розробляється суб’єктом господарювання і подається ним або надсилається рекомендованим листом за місцем розташування об’єкта нерухомості до державного адміністратора або територіального органу ДСНС. Декларація реєструється ДСНС або її територіальним органом на безоплатній основі протягом 10 днів з дня її надходження.
Суб’єкт господарювання з високим ступенем прийнятного ризику разом з декларацією подає позитивний висновок за результатами оцінки (експертизи) протипожежного стану підприємства, об’єкта чи приміщення.Оцінка протипожежного стану проводиться суб’єктом господарювання, який одержав відповідну ліцензію.
З метою отримання дозволу МНС на початок роботи новостворених підприємств та оренду приміщень у Львові та Львівській області, а також щодо отримання юридичних послуг у м. Львові в тому числі:
Реєстрація юридичної особи;
Дозволи на початок роботи підприємства, дозвіл на розміщення об’єкту торгівлі;
– Дозвіл СЕС (санітарно-епідеміологічної служби)
міський номер (Львів): +38 (032) 247-35-44;
моб. Kyivstar: +38 096 002 01 00

Ми вам
зателефонуємо

Замовити дзвінок