АО “Бачинський, Коломієць та партнери” на UCU Law Career Day: soft skills та харизма

1 квітня 2017 року у стінах Українського Католицького Університету відбувся черговий захід Магістерської програми УКУ з прав людини та Центру Верховенства права УКУ – UCU Law Career Day, організований, перед усім, для студентів – майбутніх правників, що лише починають торувати свій професійний шлях.

В рамках UCU Law Career Day 6 провідних юридичних фірм Львова представили свої компанії та сферу практики, поділилися особистим досвідом створення і ведення юридичного бізнесу, а під час особистого спілкування в форматі “speed talking” відповіли на численні запитання слухачів.

Партнер практики кримінально-правового захисту АО “Бачинський, Коломієць та партнери” адвокат Валерія Коломієць, будучи одним із спікерів UCU Law Career Day, розповіла про труднощі, з якими стикнулася на початку своєї юридичної кар’єри, стереотипи та міфи, які на власному досвіді довелося розвінчувати, а також поділилася цікавими випадками зі своєї практики.

Особливу увагу Валерія зосередила на так званих “soft skills”, як на необхідній передумові побудови успішної правничої кар’єри. Так, знання іноземних мов, вміння критично мислити та належний емоційний інтелект для юриста відіграє не менш важливу роль, ніж базові теоретичні знання основ права чи законодавства.

Сьогодення, за словами Валерії, потребує амбітних, харизматичних правників з вмінням стисло, обґрунтовано та грамотно висловити свою позицію всюди – від залу судового засідання до кімнати переговорів.

Тож рецепт професійного юриста від АО “Бачинський, Коломієць та партнери” – soft skills, харизма та вміння говорити!

АО “Бачинський, Коломієць та партнери” на UCU Law Career Day: soft skills та харизма

Ми вам
зателефонуємо

Замовити дзвінок