Іспанський адвокат розпочинає практику в львівському адвокатському об’єднанні

  Якісна міжнародна співпраця, реалізація двосторонніх контактів, організація спільних підприємств, залучення міжнародного проектного чи торговельного фінансування – все це завжди відповідальність двох сторін, що беруть участь у процесі, а саме українського підприємства чи приватного інвестора та іноземного контрагента.

7 листопада 2016 року до команди АО “Бачинський, Коломієць та партнери” долучився член Мадридської колегії адвокатів Хуан Рамон Ітурріагагоітіа, який впродовж багатьох років брав участь у здійсненні проектів технічної допомоги ЄС, пов’язаних з правовими та інституційними реформами у багатьох країнах Центральної та Східної Європи. Багаторічний досвід пана Ітурріагагоітіа буде поєднуватись з вже усталеною міжнародною проекцією компанії в інтересах її вітчизняних та іноземних клієнтів.

Такий новий підхід  допоможе українським підприємцям та їхнім партнерам більш ґрунтовно зрозуміти  правове поле міжнародної співпраці, побудувати прозору бізнес-структуру, спланувати посильне і законне податкове навантаження і забезпечити успіх міжнародних проектів.

Про практичні кроки  реалізації швидкого засвоєння інноваційних міжнародних інструментів і методів в розробці стандартів якості послуг  і те, як з цією метою об’єднують зусилля державні установи, громадські організації і приватний юридичний бізнес, експерти говорили під час прес-конференції, проведеної 18 листопада 2016 року.

Ми вам
зателефонуємо

Замовити дзвінок