ЮК Лігалейд вдруге організуовує судові дебати у формі наближеній до судових засідань

Адвокат Тарас Бачинський, керуючий партнер ЮК Лігалейд, к.ю.н., викладач НУ “Львівська Політехніка” кафедри цивільного права та процесу вже вдруге судить та допомагає в організації імітації судового процесу в Інституті права та психології .

– Така форма ігрових змагань допомагає студентам відчути справжній дух юриспруденції, «побути» адвокатом, представником позивача, відповідача і свідка, – додає керуючий партнер юридичної компанії «Лігалейд», асистент кафедри і ведучий судових дебатів Тарас Бачинський. – У нас під час судових дебатів можна використовувати покази свідків і подавати суддівській колегії докази в письмовій формі. Звичайно, ми не маємо можливості «прогнати» увесь судовий процес, зате намагаємося дати студентам більшу імітаційну схожість до справжнього судового процесу.””

Крім того, як завжди, переможцям судових змагань адвокатами ЮК Лігалейд надається право пройти стажування у компанії.

Перше місце здобула команда “Довіра”: Віра Кушнір, Анастасія Ткачук. І вони як кращі були делеговані до змагань у XIV Всеукраїнських судових дебатах з цивільного права та процесу імені Станіслава Дністрянського. При цьому, Олена Орач, що минулого року теж приймала участь у цих змаганнях, стала тренером команди “”Довіра””.

Про високу підготовку студентів політехніки та якість викладання, а також хороше тренерство говорить той факт, що на XIV Всеукраїнських судових дебатах з цивільного права та процесу імені Станіслава Дністрянського команда “Довіра” зайняла друге місце серед вісімнадцяти команд зі всієї України (при цьому, кожен ВУЗ не міг виставити більше однієї команди, тож прийняли участь кращі з кращих).

Команда ЮК Лігалейд вітає з перемогою Кушнір Віру, Анастасію Ткачук та їх тренера – Олену Орач.

Ми вам
зателефонуємо

Замовити дзвінок