Триденний модуль МВА з юристами АО «Бачинський та партнери»

Львівська школа керівників бізнесу MBA у 2018 році для своїх слухачів проводить три модулі із п’ятнадцяти. Учасники п’ятого модулю «Юридичні аспекти бізнесу» – Адвокатське об’єднання «Бачинський та партнери». Навчання відбудеться 20-22 вересня 2018 року у приміщенні Торгово-промислової палати, м. Львів, Стрийський парк, 14.

«Master of business administration – це не навчальна програма, а спосіб мислення, це не ти вибираєш програму, а програма тебе. Якщо взяти українську освіту, яка в цілому є девальвована, то, мабуть, ще звання Магістр з бізнес-адміністрування та диплом чи не останнє, яке високо цінується у бізнес-оточені.

Маємо надію, що Львівська школа керівників бізнесу під керівництвом Руслана Бельтюкова не лише не применшить високі стандарти MBA, а й додасть нові виклики для програм аналогічного ґатунку», – каже керуючий партнер АО «БК партнерс» Тарас Бачинський.

Партнери компанії, адвокати та юристи підготували програму навчання, яка дозволить навчитися розуміти та вирішувати конкретні юридичні ситуації на базі національного та міжнародного законодавства, що виникають у підприємницькій діяльності. Окрім теорії, викладачі ще й запропонують практичні завдання – бізнес ігри та поділяться власним досвідом. Окрім того, керуючий партнер АО «БК партнерс» Тарас Бачинський також є спів-засновником Київської школи IT Business School, що займається бізнес-освітою у сфері ІТ, а, отже, розуміє сучасні вимоги до бізнес освіти.

«Сучасний керівник має розумітися в юридичних законах та чітко знати, які питання і завдання ставити юристу. На модулі за три дні не навчать, як бути юристом, але розкажуть, як правильно співпрацювати із представниками цієї професії – правильно ставити задачі, грамотно управляти та вмотивовано і розумно діяти. Керівникам бізнесу це зекономить час і кошти та дозволить обирати правильні стратегії та уникати помилок», – вважає Голова наглядової ради Львівської школи керівників бізнесу Руслан Бельтюков.

 

Ми вам
зателефонуємо

Замовити дзвінок