Юристи АО «Бачинський та партнери» три дні навчали учнів школи MBA

Юристи АО «Бачинський та партнери» взяли участь у триденній програмі львівської школі керівників бізнесу MBA (Master of Business Administration– найвідоміша й найпопулярніша на цей час програма у сфері навчання керування бізнесом). 20-22 вересня 2018 року у приміщенні Львівської Торгово-промислової палати для понад тридцяти слухачів юристи провели навчальний модуль «Юридичні аспекти бізнесу».

Учні школи – бізнесмени зі Львова, Києва, Тернополя та інших українських міст. Це керівники та власники бізнесу різних напрямків: поліграфії, виробництва меблів, енергетики, металообробки, туризму, генеральні директори рітейл-компаній, науковці з генної інженерії, керуючі партнери, директори із персоналу, засновники ІТ-компаній та акціонери. Сфера діяльності бізнесу – від виготовлення програмного забезпечення до всеукраїнської компанії мережі супермаркетів.

Партнери компанії, адвокати та юристи підготували програму навчання, яка дозволила навчитися розуміти та вирішувати конкретні юридичні ситуації на базі національного та міжнародного законодавства, що виникають у підприємницькій діяльності.

«Коли стартував юридичний модуль, учні бізнес-школи вважали, що ця інформація їм уже знайома. Після трьох днів інтенсивного навчання вони просто вражені кардинально новими знаннями, які вони отримали від спікерів. Адже наші юристи – спеціалісти вузько кваліфіковані, кожен знає свою справу на 100% і охоче діляться знаннями та досвідом. Окрім цього, навчання підкріплене практикою – бізнес-іграми, імітаціями реальних ситуацій. А це завжди позитивно сприймається аудиторією. Ми раді співпраці з МВА, адже це той випадок, коли це приносить користь, досвід і задоволення», – каже керуючий партнер АО «Бачинський та партнери» Тарас Бачинський.

Голова наглядової ради Львівської школи керівників бізнесу Руслан Бельтюков вважає, що керівники бізнесу мають розумітися в юридичних законах та чітко знати, які питання і завдання ставити юристу. Саме для цього і запроваджений юридичний модуль для слухачів.

«Юристи на модулі розповіли, як правильно співпрацювати із представниками своєї професії – правильно ставити задачі, грамотно управляти та вмотивовано і розумно діяти. Керівникам бізнесу це зекономить час і кошти та дозволить обирати правильні стратегії та уникати помилок», – додає Руслан Бельтюков.

В перший день навчання із слухачами познайомився керуючий партнер Тарас Бачинський.

та представив колег-спікерів із адвокатського об’єднання «Бачинський та партнери». Він розповів про формати співпраці з юристом/юридичною компанією, навів приклади із власного досвіду та порадив, що діяти, якщо виникають проблеми чи непорозуміння у співпраці з юридичними компаніями чи юристами. Того дня для слухачів доповідав адвокат, партнер Адвокатського об’єднання «Бачинський та партнери», керівник практики корпоративного права та комплаєнсу Андрій Кавчук на тему: «Діяльність ТОВ за новими правилами». Це дуже зацікавило слухачів, і спікер отримав багато запитань. Доповнила тему юрист цієї практики Тодорюк Олеся, вона розповіла про трудові відносини та їх альтернативи.

Також у модулі взяли участь адвокат, керівник практики ІТ права. Вони підготували навчальний блок «Податкове та корпоративне структурування компанії. Міжнародний аспект». Старший юрист практики IT- права розповіла про інтелектуальну власність: як її захистити, як зареєструвати торгову марку та відповіла на численні запитання з аудиторії.

Тема адвоката, керівник практики судового представництва: «Судові спори в бізнесі та як їх уникнути». Спікера приємно вразила велика зацікавленість темою аудиторії.

«Учні бізнес-школи ознайомились із стадіями судового процесу, можливістю досудового врегулювання спорів. Обговорили, на що слід звернути увагу при прийнятті ключових рішень, які стосуються судових суперечок. Великий інтерес викликала бізнес-гра, у якій учасники потренували свої здібності до переговорів та уявили себе сторонами судового провадження», – каже керівник практики судового представництва.

Керівник практики нерухомості ознайомила слухачів із темою «Перевірка контрагента».  Адвокат, керівник практики кримінально-правового підготував навчальну лекцію: «Як захистити свій бізнес».

Ми вам
зателефонуємо

Замовити дзвінок