Юридичний супровід купівлі та продажу нерухомості на вторинному ринку

Юридична перевірка нерухомості. Юридичний супровід угод та оперцій з нерухомістю

АО “БК Партнерс” надаються послуги при придбанні квартири як на первинному так і на вторинному ринках. Щоб убезпечити себе під час придбання житла, слід звернутись до юристів нашої компанії, які нададуть вам повну юридичну консультацію також проведуть інформаційну бесіду щодо ризиків при придбанні житла.

Нашу компаній Адвокатське об’єднання “БК партнерс”, клієнти обирають за:

  1. За якісний і кількісний склад юридичних послуг який надає наша компанія.
  2. Спеціалісти компанії зможуть Вам надати всю детальну інформацію як в письмовому вигляді, так і в усній формі.
  3. Завдяки нашому багаторічному досвіду, в сфері юридичного супроводу, ми допоможемо Вам зекономити час, завдяки швидкому вирішенню юридичних питань.
  4. Велика кількість позитивних відгуків залишених нашими задоволеними клієнтами. Саме за юридичний супровід під час придбання житлової нерухомості.
  5. Юрист який буду працювати з вами після підписання договору з нашою компанією, буде виконувати нагляд та давати поради, під час складання договірних паперів у нотаріуса, щоб ненароком шахраї не підсунули вам липові папери та не ошукали вас.

При наданні послуги юридичного супроводу, наша компанія надає наступні пакеті послуг які ви зможете обрати як за ціною так і за функціональним складом.

Пакет юридичних послуг на нерухомість «Все включено»

Отримаєте наступні послуги:

  • Складання індивідуального договору купівлі – продажу квартири, який повністю задовольняє потреби саме нашого клієнта. В даному договорі буде чітко розписано права та обов’язки всіх сторін щодо оплати та процесуальних етапів придбання – продажу житлового майна – квартири. А також поглиблене вивчення проблеми з можливими незаконними змінами або переносом конструкційних елементів квартири.
  • Повний юридичній супровід при придбанні квартири, кваліфікована допомога від власного перевіреного нотаріуса.
  • Дослідження і вивчення всіх необхідних документів: будинкової книги, технічного паспорту на житло, документи що засвідчують особу власника, з реальним становищем справ в даний момент.
  • Поглиблений аналіз усіх фінансових справ пов’язаних з квартирою : перевірка чи квартира не є в залоговому стані, відсутність штрафів, присутність боргів за сплату комунальних послуг та інше.
  • Вивчення повного технічного стану, як самої житлової нерухомості – квартири, так і загальний стан багатоквартирного будинку: виписки ЖЕКів, аналітичні данні МБТІ.
  • Ознайомлення з біографіями минулих, а також теперішніх власників : їх можливе кримінальне минуле, ставлення до них оточуючих сусідів та інше.

Наступним пакетом послуг з юридичної перевірки нерухомості, є «Стандарт».

Ви отримуєте наступні послуги нашої компанії :

  • Складання індивідуального договору купівлі – продажу квартири, який повністю задовольняє потреби саме нашого клієнта. В даному договорі буде чітко розписано права та обов’язки всіх сторін щодо оплати та процесуальних етапів придбання – продажу житлового майна – квартири. А також поглиблене вивчення проблеми з можливими незаконними змінами або переносом конструкційних елементів квартири, що могли спричинити невідповідність до паспортних даних на житло.
  • Повний юридичній супровід при придбанні квартири, кваліфікована допомога від власного перевіреного нотаріуса.
  • Дослідження і вивчення всіх необхідних документів: будинкової книги, технічного паспорту на житло, документи що засвідчують особу власника, тощо.

Кожен задоволений клієнт компанії, це вагомий аргумент у визнанні на ринку даного спектру послуг. Тому ви завжди можете розраховувати на якісний сервіс і швидке вирішення вашого питання.

Юридичний супровід купівлі та продажу нерухомості на вторинному ринку

Ми вам
зателефонуємо

Замовити дзвінок