ЮК “Лігалейд” взяла участь у проведенні семінару «Податкова реформа 2015 в дії»

Юридична компанія «Лігалейд» долучилася до проведення семінару «Податкова реформа 2015 в дії», який проводився спільно МГО «Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів» та Львівською торгово-промисловою палатою 23 квітня 2015 року.

На семінарі розглядалися актуальні питання дії новацій податкового законодавства у першому кварталі: податку на прибуток, нової форми 1-ДФ, податку на додану вартість, військового збору та ЄСВ, нових валютних та мобілізаційних законодавчих норм.

Старший юрист Юридичної компанії «Лігалейд», Наталія Василечко, фахівець з податкового права, поділилася з учасниками заходу інформацією щодо умов визначення повязаних осіб, контрольованих операцій та інших аспектів трансфертного ціноутворення, а також практики застосування норм відповідальності у трудових відносинах з працівниками.

Активність учасників, значна кількість запитань та жваві обговорення підтверджують, що на даний час існує багато проблем та неточностей у застосуванні як раніше діючих, так і нових податкових норм. Судова практика, та практика діяльності контролюючих органів не є однозначною, що зумовлює додаткову потребу глибшого вивчення та вдосконалення законодавчих норм та вимог підзаконних нормативно-правових актів.

Ми вам
зателефонуємо

Замовити дзвінок