Юристи із лекціями відвідали школу-інтернат

Під час Всеукраїнського тижня права львівські юристи із адвокатського об’єднання «Бачинський та партнери» започаткували благодійну акцію для дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування. Із багаторічними друзями, партнерами – Львівським центром опіки сиріт та отцем Романом Прокопцем вирішили поділитися цього року не подарунками і фінансовою підтримкою, а знаннями. Адже перед святами діти отримують цього вдосталь, але люди, які працюють у бізнесі, мають мало вільного часу, аби приділити увагу таким дітям.

Щомісяця провідні юристи компанії читатимуть у Винниківській санаторній школі-інтернаті біля Львова лекції та майстер-класи на різні теми. Тему лекції і лектора самі діти-старшокласники.

Перша лекція відбулась 11 грудня. Юрист відділу ІТ-права  розповіла дітям 8-11 класів про вибір професії, на що слід звертати увагу, як визначитися та як протестувати свої нахили та здібності. А також – про переваги та складнощі професії юриста.  В практиці юристів із АО “Бачинських і партнери” ця аудиторія – одна з найцікавіших. Адже в суспільстві досі існують стереотипи, що діти-сироти чи позбавлені батьківської опіки, мають менше шансів отримати вищу освіту і обрати престижну професію, Але, як зазначило керівництво інтернату, щороку понад 80% їхніх випускників успішно складають ЗНО і вступають до вищих навчальних закладів, здобувають освіту та працюють у престижних компаніях. Діти були щиро зацікавлені лекцією і задавали безліч запитань. Найбільше їх цікавили професії, які дозволяють допомагати людям – лікарі, юристи, правоохоронці.

«Наші юристи і адвокати завжди готові ділитися знаннями, досвідом із молоддю, безоплатно допомагати тим, хто цього потребує, відкриті до благодійності і добрих справ. Ми охоче відгукуємося на прохання студентів юридичних спеціальностей провести лекцію чи майстер-клас. Розуміємо, що якщо зараз мотивувати молодь більше вчитися, давати їм якісні знання, то через кілька років вони стануть нашими колегами і партнерами», – каже керуючий партнер адвокатського об’єднання Тарас Бачинський.

Юристи щиро раді співпраці і готові надалі допомагати цим дітям дізнаватись цікаву інформацію на різні теми і ділитися із ними досвідом. Наступна лекція відбудеться після новорічних свят.

   

 

Ми вам
зателефонуємо

Замовити дзвінок